skip to Main Content
Bij ons werken

Delta Change Consultants is altijd op zoek naar professionals die beschikken over een ruime ervaring in (ICT-)verandertrajecten en gedreven worden om klanten te helpen met duurzame oplossingen. Daarnaast heb je de zeldzame eigenschap dat je echt wilt begrijpen hoe iets in elkaar steekt. Veranderingen wil je niet in gang zetten op basis van vage veronderstellingen, maar op basis van feiten.

Vacatures
Organisatieadviseur

Wij zijn op zoek naar organisatieadviseurs die gedreven worden om organisaties structureel beter te laten functioneren. Geen adviseurs die dikke rapporten opleveren met voor de hand liggende adviezen, maar out-of-the-box ingestelde mensen die de theorie van organisatiekunde kunnen vertalen naar de praktijk. Je begrijpt dat organisaties bestaan uit een systeem- en een gedragsdeel en dat deze onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. En je bent bekend met moderne methodes als Enterprise Engineering en Nudging als middel om tot de kern van problemen door te dringen. Wij bieden je een interessante baan in een hoog-innovatieve omgeving waar we samen werken aan de richting van ons bedrijf.

Indien U interesse heeft om bij Delta Change Consultants te komen werken kunt U contact opnemen met Theo Janssen via welkom@deltacc.nl

ICT-Verandermanager

Wij zijn op zoek naar verandermanagers die alle ICT-modellen zeer goed kennen en al vaak geïmplementeerd hebben bij diverse soorten klanten. Door deze ervaring ben je boven de modellen gaan staan. We zoeken dus geen verandermanagers die dogmatisch één model implementeren bij onze klanten. Een probleem vraag tenslotte altijd om een maatwerkoplossing en een silver bullet bestaat niet. Naast harde kennis van modellen vragen wij de nodige softskills die je in staat stellen om (ook) in zeer politieke klantomgevingen moeiteloos te acteren en veranderingen door te voeren in systeem en gedrag. Wij bieden je een interessante baan in een hoog-innovatieve omgeving waar we samen werken aan de richting van ons bedrijf.

Indien U interesse heeft om bij Delta Change Consultants te komen werken kunt U contact opnemen met Theo Janssen via welkom@deltacc.nl

Back To Top