skip to Main Content
Delta Sponsort Make A Wish

Delta sponsort Make a Wish

Delta Change Consultants heeft, net als vorig jaar, het loopevenement Meerhoven24 gesponsord t.b.v. Make a Wish Nederland.

MEERHOVEN – In het weekend van 13 en 14 september vond in de Eindhovense wijk Meerhoven voor de vijfde keer het loopevenement Meerhoven24 plaats. Al jaren steunt dit sportieve en gezellige evenement Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Dit jaar werd Meerhoven24 geopend door de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel. Het evenement stond in het teken van 24 uur hardlopen voor 24 wensen: een unieke en ambitieuze doelstelling waarbij ruim € 57.000 moest worden opgehaald om deze 24 wensen te kunnen realiseren… en dit doel is ruimschoots behaald!

De “weg” naar het totaalbedrag…
De hardlopers hebben zich het afgelopen jaar met hart en ziel ingezet om geld in te zamelen. Van het organiseren van een badeendjesrace en de verkoop van razend populaire loomarmbandjes tot aan  de organisatie van diverse sponsordiners: alle soorten activiteiten om geld in te zamelen werden uit de kast getrokken. Jeugdambassadeur Isa – die enige tijd geleden zelf een wensvervulling van Make-A-Wish Nederland heeft gehad – nam dit jaar de cheque in ontvangst. Een bijzonder bedrag van maar liefst € 72.191 waar zowel de hardlopers, de organisatie van Meerhoven24 als Make-A-Wish Nederland ontzettend trots op is!

Ambiance en hardloopuitslag

De sfeer zat er goed in tijdens het weekend! De gehele wijk stond op zijn kop. Naast de verschillende lopen zoals de 24-uurs estafetteloop, de 6-uur ultraloop, de prestatieloop van 5, 10 en 15 kilometer en de kidsrun, waren  er ook diverse optredens en een gezellige braderie. Dit jaar liet het team “Blixemsnel 1” daadwerkelijk zien dat zij bliksemsnel was door de eerste plaats te behalen. Het team werd op de voet gevolgd door Run2Day Pro (tweede plaats) en Meerhoven A-team (derde plaats). Het meeste geld voor Make-A-Wish Nederland werd opgehaald door team Meerhoven C. Een bedrag van maar liefst € 13.076 is door dit team geschonken aan Make-A-Wish Nederland.

Directeur Make-A-Wish Nederland aan het woord over Meerhoven24
Peter Douwes – directeur van Make-A-Wish Nederland – benadrukt de “kracht” van dit evenement. Kracht die geheel te danken is aan de organisatie, de lopers en alle andere mensen die hebben bijgedragen aan Meerhoven24. “Met het bedrag dat is opgehaald kunnen veel wensen worden vervuld. Een wensvervulling geeft een geheel andere draai aan het leven van een levensbedreigend ziek kind. Een leven dat continu in het teken staat van angst en ziekenhuisbezoeken, krijgt ineens een positieve wending. Door het vervullen van deze allerliefste wensen, ervaart ieder wenskind kracht en hoop voor de toekomst.

Back To Top