skip to Main Content
Peter-Brouwewebr

Ik ben Enterprise Engineer en adviseur/coach/trainer op het gebied van procesmanagement, verandermanagement en kwaliteitsverbetering. Ik hecht eraan theorie op een pragmatische manier in te bedden in de praktijk. Altijd staat de klant daarbij centraal. Ik luister goed, bekijk de probleemsituatie op een brede manier, heb gevoel voor het ‘probleem achter het probleem’ en ga verder dan louter adviseren: ik help de oplossing te implementeren.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opdrachtgevers ondersteund met onderwerpen als het inrichten van Agile Enterprise in grote organisaties, de impact van ICT-Governance op de complexiteit van het applicatielandschap, professionalisering van projectprocessen en kwaliteitsmanagement bij waterval en scrum. Mijn ervaring in de ICT-branche op gebied van verandermanagement breng ik ook in andere branches in de praktijk.

Ik houd van lezen, films, voetbal, de zon, ontspannen in de sauna, muziek luisteren en van alles wat met Griekenland te maken heeft. En wie er oor voor heeft, weet ook de combinatie van die laatste twee te waarderen.

Back To Top